Pasovští pod Helfenburkem

Prcek

Re: Pasovští pod Helfenburkem

Příspěvek od Prcek »

Zdravím všechny válečníky.Jen k akci Pasovští pod Helfenburkem.Nechápu dost dobře obavy s toho že hrad nevydrží střelbu.Za 1.-hrad je přístupný veřejnosti a dost se tam na něm maká(nově opravená velká věž), 2.-Již jsme tam pořádali akci na WWII-Hájili jsme hrad-a to bylo jen o střelbě a pyrotechnice,3.-Předpokládám že této kratochvíle se zůčastní jen opravdoví válečníci a ne teplákoví keckaři,kteří polezou po hradbách jak terénkozy a rozbijou si držku,či budou jinak nebezpeční a to hlavně sami sobě.4.-Jedinné nebezpečí hrozí na náledí a sněhu,ale nejde snad o to se zrakvit,lepší je po bitvě zvlažit s nepřítelem hrdlo.5.-No a to by asi stačilo,myslím že se sejde dobrá parta a užijeme si to,protože akce je hlavně PRO NÁS!!!!

Všechny rádi uvidíme(i ty co mají strach že jim jedna z největších středověkých pevností u nás spadne na hlavu)

Prcek
Avátar uživatele
vechio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vechio »

Ach jo. Tak znovu a po lopatě. Kdybych chtěl nějakou akci potopit tak bych to udělal uplně jinak. Navíc proč bych to vůbec dělal. Tohle bylo pouze upozornění že by se mohl něco takovýho stát. Jde o bezpečnost a o dání si bacha. Nic víc nic míň.
Osobní napadání mé osoby blahosklonně přecházím, protože věřím, že ti lidé kteří se ho dopustili neví co činí.
Captain Mortaigne regimentu
Obrázek
Mortaigne regiment Projekt rekonstrukce vojenské jednotky z období třicetileté války
Prcek

Příspěvek od Prcek »

Nemyslím to na nikoho konkrétně,to za prvé.Hlavně jsem reagoval jako pořadatel akce,protože si myslím že hrad který je zpřístupněn A PLATÍ NA NĚM VSTUPNÉ,není domečěk z karet.Jen na závěr,na Helfenburku se pořádá několik dobývání a bitvyček do roka,již několik let.A zatím nespadl!No záleží koneckonců na každém,kdo přijede v dobrém oumyslu a bez chmur.Je samozřejmě vítán.Prcek
Avátar uživatele
mahy

Příspěvek od mahy »

vechio napsal:Ach jo. Tak znovu a po lopatě. Kdybych chtěl nějakou akci potopit tak bych to udělal uplně jinak. Navíc proč bych to vůbec dělal. Tohle bylo pouze upozornění že by se mohl něco takovýho stát. Jde o bezpečnost a o dání si bacha. Nic víc nic míň.
Osobní napadání mé osoby blahosklonně přecházím, protože věřím, že ti lidé kteří se ho dopustili neví co činí.
Neber to jako napadání tvé osoby, ale na rovinu- to co jsi napsal by mě jako pořadatele akce nasralo. Ničím nepodložené tvrzení.

Když jsem si to četl poprvé říkám si a bacha něco na té akci není v pořádku protože Vechio varuje! Jenže potom jsem to dočetl a zjistil jsem, že vlastně varuje před něčím co se vlastně může stát všude. Začal jsem tedy zjišťovat jak se věci mají a zjistil jsem, že to co bylo napsáno v dobré víře varovat před nebezpečím, zas až tak horké není. Takže jsem trochu očekával, že tu práci zjistit si aktuální stav či oslovit pořadatele a poptat se si dáš Vechio ty jako autor onoho varování a poté napíšeš, že stav je takový a takový a tudíž nebezpečí nehrozí(relativně-ono nějaké nebezpečí hrozí vždy a všude páč náhoda je svině).

Nevím jestli se cítíš dotčeně, že ti tu vytýkáme formu tvého,, varování'', ale nezlob se na mne, bylo to dost nešťastně formulováno! Opět opakuji, že jsi brán za člověka s přehledem a mnozí tvoje rady atd. berou vážně. Pak se nediv, že vezmou vážně i to, že nemají jet někam na akci.

P.S. nemyslím to jako flame jasan ;)
Omnis exceptio est ipsa quoque regula.
Desátník Moravského podhoráckého pěšího pluku
Avátar uživatele
Vandal
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vandal »

Proč je toto nejaktivnější téma na tomhle fóru? :roll:
"Bijeme vlastní, aby se nás cizí báli."

Podprase Mortaignova Regimentu
Písař Huljajpoľské kurině Záporožských kozáků
Corporal K.u.K. Infanterie Regiment No.8 Erzherzog Carl Stephan
Avátar uživatele
Indyján
Místo/Bydliště: Morava

Příspěvek od Indyján »

Protože je únor? :lol:
Lepší mrtvej frajer než živej srab. MM

generál svobodník chorvatského hraničářského pluku 63. GIR Karlstädter-Szluiner,střelec a halapartník v pozdně gotických projektech.
http://sedmiletka.brodec.org/index.php
Prcek

Příspěvek od Prcek »

Ještě k Helfenburku,spaní pro méně otrlé je zajištěn v Bavorově(5km od hradu)v tělocvičně.Putiky a krčmy jsou v místě,to pro mokré bratrstvo.Prcek
P.S.-kdo může,šiřte to dál.Díky Prcek a Moše
Avátar uživatele
eifel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eifel »

Mě to bohužel nevyšlo, ale ten kdo tam byl, by mohl jistě poreferovat jak akce proběhla?
"Haut les têtes, la mitraille n'est pas de la merde !"

www.stvanci.cz
Prcek

Příspěvek od Prcek »

Avátar uživatele
Mlask
Místo/Bydliště: Pribram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mlask »

Bohuzel na Tvuj email se Prcku take nedostanem. Nebo to ma byt odpoved na Eifelum odkaz k jejich videu co tu daval pred par dny se stejnou chybou? :)
Regiment zemské hotovosti
DIMICANDUM
Odpovědět