Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mno, ja som kdesi na 15kovom brodci nasiel nejake navody na gombiky a velmi pekne - za tyzden som zbuchal nejakych 6 gombikov - precizne, pekne. Ale pracne. Takze zase zvitazili cinove - historia nehistoria
http://rond.cz/vystavene/TudorTailorB.pdf ja som robil podla sposobu E a tak je robeny aj ten gombik, co som postol vyssie. Krasna praca, ale strasna je*acka. Raz, ked budem velky si takymi gombikmi obsypem cely hadr, ale teraz neeee
deCarabas napsal:Mno, ja som kdesi na 15kovom brodci nasiel nejake navody na gombiky a velmi pekne - za tyzden som zbuchal nejakych 6 gombikov - precizne, pekne. Ale pracne. Takze zase zvitazili cinove - historia nehistoria
http://rond.cz/vystavene/TudorTailorB.pdf ja som robil podla sposobu E a tak je robeny aj ten gombik, co som postol vyssie. Krasna praca, ale strasna je*acka. Raz, ked budem velky si takymi gombikmi obsypem cely hadr, ale teraz neeee
Juuuu, myslím, že budu mít co dělat na akcích, to si vyzkouším Díky za odkaz.
Ono ked to ma byt precizne, je ss tym desna praca. Odporucam hladke nelakovane koralky - ciste drevene. Ja som mal lakovane a vlna ma tendenciu klzat po povrchu, cim sa stale ukazuje drevo a treba to potom nahustovat a nahustovat - to ma hodne zdrziavalo. Okrem toho som mal cca 0.8cm priemer koralky, vysledne gombiky boli dost velke, s tym treba pocitat.
Dřevěné korálky nejsou problém, s korálky si hraju poslední dobou celkem často, takže bude sranda, hlavně mě většinou (když pochopím princip) tyhle piplací srandy děsně baví
Až bude chvilka času, tzn. někdy mezi státnicemi, zkusím to, pokud to půjde tak se pochlubím
bezprizorní a všudypřítomná Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Když je tu zmínka o knoflících tak taky přihodím něco ze svého..
|Nicméně rád bych upozornil, že takovéto knoflíky jsou pro vyšší postavení. Tj. pro běžného vojáka to moc vhodné není.
Captain Mortaigne regimentu Mortaigne regiment Projekt rekonstrukce vojenské jednotky z období třicetileté války
Vechio: No, berem, ze je to babracka na vyrobu, ale na druhu stranu materialovo nie take drahe... Z pohladu ceny mi to naopak pride vcelku prijatelne. Pracnost je druha vec, to hej, ale ak ma dotycna postavicka urcite zazemie (zenu, sestru), ktora je ochotna sa s vyrobou srat, preco nie..?