Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krásné!!!! Opravdu. Jsi moc šikovný. I já si tvořím oděv na Bílou,ale ne v ruce. Je to můj zcela první počin. Dělat to v ruce... musela bych na to pracovat několik let Opravdu,klobouk dolů.
no je tam toho ešte fakt hodne veľa čo treba prepracovať....ja som začal v ruke šiť ked som začínal preto lebo som nemal doma stroj a zostal som u toho...inak ked to človek chytí do ruky tak to ide celkom rýchlo....
Dobrý, pokud mohu posoudit s mým chabým přehledem. Vypadá to věrohodně. Chybí doplňky, zbraně atd, ale to se určitě objeví. A z čeho jsou ty stužky, co drží punčochy, mají podezřelou barvu.
Lepší mrtvej frajer než živej srab. MM
generál svobodník chorvatského hraničářského pluku 63. GIR Karlstädter-Szluiner,střelec a halapartník v pozdně gotických projektech. http://sedmiletka.brodec.org/index.php
neboj je to flauš rovnaká latka ako mam na hajdúckej deljii viewtopic.php?f=4&t=309 doplnky mám (napr. na opasku visí ruženec akurát ho neni vydieť) ako pobočku mám sekeru a uvažujem o bauernwehri
Dobré. Ten kabátek by to chtělo vidět lépe, z té jedné fotky se mi zdá že trpí typickou nemocí - málo matroše vepředu= rozevírá se jak pes...
Na příští košili si určitě udělej stojáček.
Dorlas: Jo, priuzky kabatec trosku, ale inak sa mi to paci a hlavne respekt k sitiu v ruke To by sa mi veru nechcelo. Inak pekne, ale este si to niekde musim pozriet osobne