To myslíš vážně?Alistaire napsal:Ono to přece zase nutně neznamená, že když "mustrování velkého regimentu" letos nedělá Mortaigne, že by nemohlo být... třeba mají pořadatelé něco v rukávu?
Bila hora 22.-23- 9. 2012
Re: Bila hora 22.-23- 9. 2012
Hm... A někdo jiný by se toho třeba neujal? Ono přeci nejde o to zkoušet něco nového, úplně by postačilo to, co jsme zkoušeli loni. Loudisi? Vás je přeci dost, ne?
pripajam sa k prosbe
mustrovanie bolo jednym z vrcholov akcie...
Dobrej humor chlapeAlistaire napsal:Ono to přece zase nutně neznamená, že když "mustrování velkého regimentu" letos nedělá Mortaigne, že by nemohlo být... třeba mají pořadatelé něco v rukávu?
Omnis exceptio est ipsa quoque regula.
Desátník Moravského podhoráckého pěšího pluku
- Olaff
- Místo/Bydliště: Košice, SR
- Kontaktovat uživatele:
Mahy: No on to Alistaire myslel inak. Ked sme sli do mustrovania my, vzdy sme dali o tom vediet organizatorom dopredu, preto to tiez bolo na programe. Tentoraz sme my vediet nic take nedavali, ale na programe to je, takze je mozne, ze to prevzal skutocne niekto iny... 
Die Kompanie - zájmové sdružení studující dobový civilní i vojenský život, vojenské umění a řemesla v období první poloviny 17. století
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie
Spíše si myslím, že pořadatelé těží z něčí práce a zvyšují si kredit cizím peřím. O to více asi budou vyvaleni, že jim tam ten regiment nikdo nedělá- a to mě zase těší. Hergot já jsem svině, zlá zavistivá...

Omnis exceptio est ipsa quoque regula.
Je nás sice dost, ale nic takového jsme na letošní BH neplánovali a ono by to "trochu" přípravy rozhodně chtělo. Navíc vzhledem k tomu, co bylo zde psáno, bychom vypadali jako stávkokazovéZagloba napsal:Hm... A někdo jiný by se toho třeba neujal? Ono přeci nejde o to zkoušet něco nového, úplně by postačilo to, co jsme zkoušeli loni. Loudisi? Vás je přeci dost, ne?
Tak teď už si připadám trochu jako v Kocourkově...
Jací stávkokazové? Tady se proti něčemu stávkuje? Pokud se RKČ snaží těžit z práce někoho jiného, měli by se k tomu nejdřív sami vyjádřit, zatím tu čtu jen samé spekulace. A pokud by tomu tak opravdu bylo, je mi to srdečně jedno, nepotřebuju se proti tomu nějak vymezovat, natož pak stávkovat (to už bychom třeba nemuseli nastoupit vůbec do bitvy, ať jim tedy pořádně zatopíme), na BH jedu, abych si to užil, což se vztahuje i na velký regiment.
Pokud by bylo nějaké společné cvičení (ideálně po sobotní bitvě), klidně se zúčastním, podrobnosti by to ale chtělo vyhlásit na poradě velitelů nebo ještě lépe na sobotním nácviku. Jestli tomu budeme nebo nebudeme říkat velký regiment mi už trochu zavání zbytečným politikařením.
Jací stávkokazové? Tady se proti něčemu stávkuje? Pokud se RKČ snaží těžit z práce někoho jiného, měli by se k tomu nejdřív sami vyjádřit, zatím tu čtu jen samé spekulace. A pokud by tomu tak opravdu bylo, je mi to srdečně jedno, nepotřebuju se proti tomu nějak vymezovat, natož pak stávkovat (to už bychom třeba nemuseli nastoupit vůbec do bitvy, ať jim tedy pořádně zatopíme), na BH jedu, abych si to užil, což se vztahuje i na velký regiment.
Pokud by bylo nějaké společné cvičení (ideálně po sobotní bitvě), klidně se zúčastním, podrobnosti by to ale chtělo vyhlásit na poradě velitelů nebo ještě lépe na sobotním nácviku. Jestli tomu budeme nebo nebudeme říkat velký regiment mi už trochu zavání zbytečným politikařením.
- snekoun
- Místo/Bydliště: Bílá Hora
- Kontaktovat uživatele:
Sice nás je od ZH dost, ale na cvičení moc lidi chodit něchtějí
Vím že do toho šlo vždy jen pár odhodlanců od nás ( spočítal by jsi je na prstech ). Proto si myslím že je jedno kdo by se toho ujmul.
S tím že je na to potřeba určitá příprava s tím souhlasím.
Třeba opravdu organizátoři mají něco připraveného a bylo by škoda jim to nějak nabourávat
Vím že do toho šlo vždy jen pár odhodlanců od nás ( spočítal by jsi je na prstech ). Proto si myslím že je jedno kdo by se toho ujmul.
S tím že je na to potřeba určitá příprava s tím souhlasím.
Třeba opravdu organizátoři mají něco připraveného a bylo by škoda jim to nějak nabourávat
Rozhodně nemíním někomu dělat naschvály a sabotovot bitvu by mne ani nenapadlo, to by bylo již zcela mimo mísu. Na druhou stranu nemám chuť tahat horké kaštany z ohně za jiného, tedy za pořadatele, který avizuje něco, co nezajistil (jestli mu tedy nekřivdíme). Domnívám se, že podobný podnik se nedá připravit za těch pár zbývajících dní. V podstatě mi ani není jasné, co by se mělo na té poradě ohlásit... Na rovinu říkám, že v těchto časových podmínkách to nezvládám (natož sestavit funkční tým, bez kterého to nejde). Pokud by se jednalo o příštím ročníku, tak to by byla jináZagloba napsal:Tak teď už si připadám trochu jako v Kocourkově...
PS: Na internetových stránkách akce pořadatelé v programu cvičení velkého regimentu (již?)neinzerují...