mahy napsal:No evidentně se tu řeší nějaké vnitřní třenice M regimentu. A to je vždy na pytel když se to tahá ven.
Jinak obecně- jsem nováček, chci do regimentu a je mi doporučeno abych si pořídil kostým. Protože chci jezdit na akce tak si kostým pořídím-za své. Po nějaké době zjistím, že mi to nevoní, nebaví mě to, není to ono atd. Skončím. Co s kostýmem? Za plnou cenu ho patrně nikdo neodkoupí a já pokud jezdím na akce dále, ale už sám nebo s někým jiným tak si patrně kostým nechám a budu jej nadále užívat.
Je to samozřejmně blbé, že pak ve ,,vašich'' mundůrech potkáš i lidi co k vám nepatří, ale pokud to není opravdu ošetřeno dohodou a danými pravidly regimentu tak s tím nic nenaděláte.
Patří se vysrat na nějakou uniformu a raději se sladit nějakým sjednocujícím prvkem- šerpa, páska na rameni atd.
Jinak abych nezůstal nepochopen- také se mi nelíbí pokud vám někdo kopíruje uniformu.
No je to tak.. asi nic s tím nenaděláme.
Ale tady je to jinak. Jak jsem psal výše. Prostě někdo úplně nový se přidá k odpadlíkům a udělá si hadry podle regimentu ze kterého odpadlíci odešli. To už mě přijde za hranicí.
Uniformovanost jsme zrušili už minulej rok taky napsáno výše. Jen nám to prostě ta setrvačnost táhne. Jinak šerpy nosí jen důstojníci - a na většině akcí používáme polní znamení -zelená větvička čehokoliv vetknutá za kloubouk či jinde.
Jinak asi teda nic nepořešíme..takže bych to asi tady zamknul? Co?