Vaření v měděných nádobách

Avátar uživatele
Spakona
Příspěvky: 114
Registrován: Čt 13. Lis 2008 11:03:39
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaření v měděných nádobách

Příspěvek od Spakona »

jojo, taky sem přivezla letos na turnaj měděný kotel na polívky a varovala sem je, že nic kyselého a polívku v tom nenechávat a kotel hlavně na noc ponejlépe vyčistit a přikrýt, aby do něj nešla rosa...

a jéje jaké pak to bylo překvapení, když jim v tom polívka odrytá přes noc zezelenala (a to to byl normální vývar se zeleninou)
a jéjé jak to budeš čistit???
Sladce sem se usmála a oznámila jim, že já to čistit opravdu nebudu, a že ten ocet a sůl co sem kupovala jaksi navíc, sem nekupovala jen tak pro legraci, ale že si tím ten kotel hezky umejou sami, pořádně vypláchnou a vysuší a pak vemou sádlo a hezky vymažou...

Jééé to bylo překvápko, jak krásně ta sůl s octem rozpouští všechen bordel v kastrolu :D

jo donutit lidi naučit se používat nádobí a mozek je náročné :D
bezprizorní a všudypřítomná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Odpovědět