Soukromá akce na pozvání - Jarní přepad Kurovic

Odpovědět
Avátar uživatele
deCarabas

Re: Soukromá akce na pozvání - Jarní přepad Kurovic

Příspěvek od deCarabas »

OK, vidim to na medovinu :D
Obrázek
Avátar uživatele
Indyján
Místo/Bydliště: Morava

Příspěvek od Indyján »

Jinak povezu asi 10 tenkých koscher pásků na kšeft. Kdyby někdo chtěl, hlaste barvu a délku, ať to doma můžu ještě doladit. 300 až 350Kč max.
Lepší mrtvej frajer než živej srab. MM

generál svobodník chorvatského hraničářského pluku 63. GIR Karlstädter-Szluiner,střelec a halapartník v pozdně gotických projektech.
http://sedmiletka.brodec.org/index.php
Avátar uživatele
Olaff
Místo/Bydliště: Košice, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olaff »

Moj brat by chcel a ja by som nemusel nic vyrezavat, aj tak mam na to tenku kozu...
Die Kompanie - zájmové sdružení studující dobový civilní i vojenský život, vojenské umění a řemesla v období první poloviny 17. století

https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie
Avátar uživatele
deCarabas

Příspěvek od deCarabas »

Tvoj brat potrebuje mat do kurovic hotovy opasok, nech ma na co zavesit prachovnicu, ty vtak. ;) A nie len obycajny opasok, ale zavesnikovy, tak, aby som mal zapinanie od poliakov a to si potrebujem este pred kurovicami znitovat doma. Takze sup sup rezat ;)
Obrázek
Avátar uživatele
Loudis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loudis »

Nuž pánové, ať vám přeje počasí a akce se vydaří.
"velitel šéf" Regimentu zemské hotovosti
DIMICANDUM

http://zemskahotovost.cz
Avátar uživatele
deCarabas

Příspěvek od deCarabas »

Mno, tak sme stastne dosli domov a cisti a vonavi (konecne!!!!!) napisem par viet k uplynulemu vikendu :)

Pocasie vyslo, bolo pekne teplucko (pekne som sa spotil a zosmradol, hehe), tvrz pekna ako vzdy, ucastnicky poplatok nizky a nova kadibudka potesi. Co sa mi hoooodne pacilo bol casovy plan, ktory perfektne fungoval a aj vdaka tomu sme my dnes doma este pred 22 hodinou :D Vdaka nemu sme aj z lomu prisli za svetla a mohli sa normalne najest. Partia ludi sa zisla skvela, vdaka kozackym kucharom sme neboli hladni a este sme si zahrali aj tu hru (btw. recepty na tie basty tu kludne mozu postnut, aj tak sa ich na to kazdy pytal).

Hra v lome bola tradicne dobra, vdaka casovemu limitu aj rychla. Na zaciatku asi bolo treba ujasnit, kedy postavu vieme trafit a kedy nie, lebo sa zas naslo par sniperov, co to chceli nasekat krizom cez cely lom a na druhej strane samozrejme nikto nelahol :D A asi by som upravil aj to triafanie beziacej osoby - teoreticky vie jeden kurva rychly bezec porubat celu jednotku strelcov ;) Cize ak sa niekto presuva a bezi popred mna, meni svoju polohu, netrafim ho. Ale ked bezi proti mne s jasnym umyslom ma sundat, nemeni polohu, len sa priblizuje, tudiz ho viem trafit (nie na meter a pol :D)

Strelby ostrymi - no, tu sa moc nevyjadrim, bo som sa akurat nasral, kedze mi selhala pistole, svina :D Aspon sa mi tu gulu podarilo vybrat, no, chlapik z Magny to mal blbsie... Ale gratulujem Pindovi a som rad za demonstrovanie presnosti hromadnej salvy :D

No a aby to nebolo same plus, trochu sa mi nepozdaval ten bordel v tabore. Co sa tyka tvrze, tam je klasicky nejake to vybavenie a veci ucastnikov, ale myslim, ze trochu viac "fasizmu" a tlaku na vybavenie ucastnikov by mohlo byt, len to narusa atmosferu a sere fotky...

No, ale inak krasny vikend a nelutujem ani cestu ani prachy (mame nove opasky a prachovnice a neviem co vsetko) a akurat, az vylezie Marenka zo sprchy, ideme pozriet a pretriedit fotky :twisted:
Obrázek
Šavlis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šavlis »

Rád bych za stranu organizátorů poděkoval všem zůčastněným. Jsme rádi že jste tam byli a doufáme, že jste nevážili cestu nadarmo a odvezli jste si pěkné zážtky.

Za sebe (ale jistě i za ostatní) bych chtěl poděkovat jmenovitě kozákům, kteří přinesli do celé akce jakýsi nádech kuchyňského a společenského workshopu, je to jedna z věcí, kterou jsme tam od začátku chtěli, akorát jsme na ni neměli sílu a koule. Byli bychom velmi rádi, kdyby se něco podobného na Kurovicích začalo objevovat ve větší míře. To je střípek který tomu chyběl a patří tam.

---- reklama: Indy - výrobky z imitace kůže pro celou rodinu! ----konec reklamy

Co se týče de Carabasovy výtky k nedobovému bordelu v táboře, nemůžu jinak než naprosto souhlasit. Probereme v plénu, zcela jistě dojde v tomto ohledu k výraznému zpřísnění pravidel, před podzimním ročníkem budeme včas informovat o detailech. Setkání je deklarováno jako akce, která není pro každého, proto bude namístě začít trošku fašizovat a bazírovat na dobovosti v prostoru lágru.

Gratuluju též všem úspěšným ve střelecké soutěži, ještě jednou díky všem za účast...
Obrázek
Alt-Starhemberg Olmütz
http://www.olomouckypluk.cz
Avátar uživatele
Alistaire
Místo/Bydliště: okolí Prahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alistaire »

Sakra, chtěl jsem se zeptat jako první, jak bylo o víkendu, a zároveň se politovat, že jsem místo toho trpěl na maltě (ponejvíce jako dozor, ale přesto mě bolej ruce a záda jak pes...)...

a zasejs mě ty kucí slovenští kuaale předběhnou... Obrázek

To mi nerob Chroustal, to mi nerob :lol:

No nic už... fotky budou? :P
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie Die Kompanie - zájmové sdružení studující dobový civilní i vojenský život v období první poloviny 17. století

https://www.historickaremesla.cz DANAR Centrum historických řemesel
Avátar uživatele
Fortune
Místo/Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fortune »

Fotky budou az je Marenka vytriedi a vyberie tie naj ;) (snad uz dnes :) )

Inak sa chcem podakovat za moznost byt na tejto akcii, suhlasim s tym co pisal deCabanos, bola to prijemna akcia s prijemnymi ludmi, pocasie sme si snad ani lepsie priat nemohli

Lom je krasny a zastrielat si naostro bol pre mna velky zazitok, dufam, ze sa onedlho stretneme zas :)
Bol som v regimente zloženom zo 162 ľudí !!!
Avátar uživatele
deCarabas

Příspěvek od deCarabas »

ja ti dam kabanos, az spojazdnim arkebuzu, hade :D

Jo, fotky budu, Marenka sa snazi ako moze, ale zivi ju praca :D takze az zarobi peniaze na moj luxusny zivot, moze sa venovat vasim fotkam :D Aj tak som na kazdej druhej ja :D
Obrázek
Odpovědět