Soukromá akce na pozvání - Jarní přepad Kurovic
Re: Soukromá akce na pozvání - Jarní přepad Kurovic
Jinak povezu asi 10 tenkých koscher pásků na kšeft. Kdyby někdo chtěl, hlaste barvu a délku, ať to doma můžu ještě doladit. 300 až 350Kč max.
Lepší mrtvej frajer než živej srab. MM
generál svobodník chorvatského hraničářského pluku 63. GIR Karlstädter-Szluiner,střelec a halapartník v pozdně gotických projektech.
http://sedmiletka.brodec.org/index.php
generál svobodník chorvatského hraničářského pluku 63. GIR Karlstädter-Szluiner,střelec a halapartník v pozdně gotických projektech.
http://sedmiletka.brodec.org/index.php
- Olaff
- Místo/Bydliště: Košice, SR
- Kontaktovat uživatele:
Moj brat by chcel a ja by som nemusel nic vyrezavat, aj tak mam na to tenku kozu...
Die Kompanie - zájmové sdružení studující dobový civilní i vojenský život, vojenské umění a řemesla v období první poloviny 17. století
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie
Tvoj brat potrebuje mat do kurovic hotovy opasok, nech ma na co zavesit prachovnicu, ty vtak.
A nie len obycajny opasok, ale zavesnikovy, tak, aby som mal zapinanie od poliakov a to si potrebujem este pred kurovicami znitovat doma. Takze sup sup rezat 

Nuž pánové, ať vám přeje počasí a akce se vydaří.
Mno, tak sme stastne dosli domov a cisti a vonavi (konecne!!!!!) napisem par viet k uplynulemu vikendu 
Pocasie vyslo, bolo pekne teplucko (pekne som sa spotil a zosmradol, hehe), tvrz pekna ako vzdy, ucastnicky poplatok nizky a nova kadibudka potesi. Co sa mi hoooodne pacilo bol casovy plan, ktory perfektne fungoval a aj vdaka tomu sme my dnes doma este pred 22 hodinou
Vdaka nemu sme aj z lomu prisli za svetla a mohli sa normalne najest. Partia ludi sa zisla skvela, vdaka kozackym kucharom sme neboli hladni a este sme si zahrali aj tu hru (btw. recepty na tie basty tu kludne mozu postnut, aj tak sa ich na to kazdy pytal).
Hra v lome bola tradicne dobra, vdaka casovemu limitu aj rychla. Na zaciatku asi bolo treba ujasnit, kedy postavu vieme trafit a kedy nie, lebo sa zas naslo par sniperov, co to chceli nasekat krizom cez cely lom a na druhej strane samozrejme nikto nelahol
A asi by som upravil aj to triafanie beziacej osoby - teoreticky vie jeden kurva rychly bezec porubat celu jednotku strelcov
Cize ak sa niekto presuva a bezi popred mna, meni svoju polohu, netrafim ho. Ale ked bezi proti mne s jasnym umyslom ma sundat, nemeni polohu, len sa priblizuje, tudiz ho viem trafit (nie na meter a pol
)
Strelby ostrymi - no, tu sa moc nevyjadrim, bo som sa akurat nasral, kedze mi selhala pistole, svina
Aspon sa mi tu gulu podarilo vybrat, no, chlapik z Magny to mal blbsie... Ale gratulujem Pindovi a som rad za demonstrovanie presnosti hromadnej salvy
No a aby to nebolo same plus, trochu sa mi nepozdaval ten bordel v tabore. Co sa tyka tvrze, tam je klasicky nejake to vybavenie a veci ucastnikov, ale myslim, ze trochu viac "fasizmu" a tlaku na vybavenie ucastnikov by mohlo byt, len to narusa atmosferu a sere fotky...
No, ale inak krasny vikend a nelutujem ani cestu ani prachy (mame nove opasky a prachovnice a neviem co vsetko) a akurat, az vylezie Marenka zo sprchy, ideme pozriet a pretriedit fotky
Pocasie vyslo, bolo pekne teplucko (pekne som sa spotil a zosmradol, hehe), tvrz pekna ako vzdy, ucastnicky poplatok nizky a nova kadibudka potesi. Co sa mi hoooodne pacilo bol casovy plan, ktory perfektne fungoval a aj vdaka tomu sme my dnes doma este pred 22 hodinou
Hra v lome bola tradicne dobra, vdaka casovemu limitu aj rychla. Na zaciatku asi bolo treba ujasnit, kedy postavu vieme trafit a kedy nie, lebo sa zas naslo par sniperov, co to chceli nasekat krizom cez cely lom a na druhej strane samozrejme nikto nelahol
Strelby ostrymi - no, tu sa moc nevyjadrim, bo som sa akurat nasral, kedze mi selhala pistole, svina
No a aby to nebolo same plus, trochu sa mi nepozdaval ten bordel v tabore. Co sa tyka tvrze, tam je klasicky nejake to vybavenie a veci ucastnikov, ale myslim, ze trochu viac "fasizmu" a tlaku na vybavenie ucastnikov by mohlo byt, len to narusa atmosferu a sere fotky...
No, ale inak krasny vikend a nelutujem ani cestu ani prachy (mame nove opasky a prachovnice a neviem co vsetko) a akurat, az vylezie Marenka zo sprchy, ideme pozriet a pretriedit fotky

Rád bych za stranu organizátorů poděkoval všem zůčastněným. Jsme rádi že jste tam byli a doufáme, že jste nevážili cestu nadarmo a odvezli jste si pěkné zážtky.
Za sebe (ale jistě i za ostatní) bych chtěl poděkovat jmenovitě kozákům, kteří přinesli do celé akce jakýsi nádech kuchyňského a společenského workshopu, je to jedna z věcí, kterou jsme tam od začátku chtěli, akorát jsme na ni neměli sílu a koule. Byli bychom velmi rádi, kdyby se něco podobného na Kurovicích začalo objevovat ve větší míře. To je střípek který tomu chyběl a patří tam.
---- reklama: Indy - výrobky z imitace kůže pro celou rodinu! ----konec reklamy
Co se týče de Carabasovy výtky k nedobovému bordelu v táboře, nemůžu jinak než naprosto souhlasit. Probereme v plénu, zcela jistě dojde v tomto ohledu k výraznému zpřísnění pravidel, před podzimním ročníkem budeme včas informovat o detailech. Setkání je deklarováno jako akce, která není pro každého, proto bude namístě začít trošku fašizovat a bazírovat na dobovosti v prostoru lágru.
Gratuluju též všem úspěšným ve střelecké soutěži, ještě jednou díky všem za účast...
Za sebe (ale jistě i za ostatní) bych chtěl poděkovat jmenovitě kozákům, kteří přinesli do celé akce jakýsi nádech kuchyňského a společenského workshopu, je to jedna z věcí, kterou jsme tam od začátku chtěli, akorát jsme na ni neměli sílu a koule. Byli bychom velmi rádi, kdyby se něco podobného na Kurovicích začalo objevovat ve větší míře. To je střípek který tomu chyběl a patří tam.
---- reklama: Indy - výrobky z imitace kůže pro celou rodinu! ----konec reklamy
Co se týče de Carabasovy výtky k nedobovému bordelu v táboře, nemůžu jinak než naprosto souhlasit. Probereme v plénu, zcela jistě dojde v tomto ohledu k výraznému zpřísnění pravidel, před podzimním ročníkem budeme včas informovat o detailech. Setkání je deklarováno jako akce, která není pro každého, proto bude namístě začít trošku fašizovat a bazírovat na dobovosti v prostoru lágru.
Gratuluju též všem úspěšným ve střelecké soutěži, ještě jednou díky všem za účast...
- Alistaire
- Místo/Bydliště: okolí Prahy
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, chtěl jsem se zeptat jako první, jak bylo o víkendu, a zároveň se politovat, že jsem místo toho trpěl na maltě (ponejvíce jako dozor, ale přesto mě bolej ruce a záda jak pes...)...
a zasejs mě ty kucí slovenští kuaale předběhnou...
To mi nerob Chroustal, to mi nerob
No nic už... fotky budou?
a zasejs mě ty kucí slovenští kuaale předběhnou...

To mi nerob Chroustal, to mi nerob
No nic už... fotky budou?
https://www.facebook.com/ProjektDieKompanie Die Kompanie - zájmové sdružení studující dobový civilní i vojenský život v období první poloviny 17. století
https://www.historickaremesla.cz DANAR Centrum historických řemesel
https://www.historickaremesla.cz DANAR Centrum historických řemesel
- Fortune
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
Fotky budou az je Marenka vytriedi a vyberie tie naj
(snad uz dnes
)
Inak sa chcem podakovat za moznost byt na tejto akcii, suhlasim s tym co pisal deCabanos, bola to prijemna akcia s prijemnymi ludmi, pocasie sme si snad ani lepsie priat nemohli
Lom je krasny a zastrielat si naostro bol pre mna velky zazitok, dufam, ze sa onedlho stretneme zas
Inak sa chcem podakovat za moznost byt na tejto akcii, suhlasim s tym co pisal deCabanos, bola to prijemna akcia s prijemnymi ludmi, pocasie sme si snad ani lepsie priat nemohli
Lom je krasny a zastrielat si naostro bol pre mna velky zazitok, dufam, ze sa onedlho stretneme zas
Bol som v regimente zloženom zo 162 ľudí !!!
ja ti dam kabanos, az spojazdnim arkebuzu, hade 
Jo, fotky budu, Marenka sa snazi ako moze, ale zivi ju praca
takze az zarobi peniaze na moj luxusny zivot, moze sa venovat vasim fotkam
Aj tak som na kazdej druhej ja 
Jo, fotky budu, Marenka sa snazi ako moze, ale zivi ju praca