Příspěvek
od hugo44 » Stř 02. Pro 2015 19:05:24
A zatímco tvoje odpověd na můj dotaz jestli by jsi mohl ukázat svůj výrobek(FB kováři a kovodělci) byla taková, že jsi vyjmenoval tři nebo čtyři lidi co dělají lépe jak já, tak po mě chceš abych odpovídal. Tak ano odpovím a protože nemám dost času na vypsání všech lidí co dělají lépe než ty, chtěl bych ti napsat jen jeden příběh co se stal.
Byli jednou dva a ti dva se rozhodli že budou vyrábět. Kupodivu skoro stejné věci. A zatímco jeden volil cestu nejmenšího odporu a nakvartýroval se do dílny známého výrobce a chlubil se výrobky, psal odborné články co opsal, hledal chyby jiných a tvářil se tak jak se tvářil, ale po tom co byl z dílny odejit se vrhl do dílny jiné opět zaběhnuté a pokračoval v kritice všeho, tak druhý makal jako šroub, po nocích studoval ověřoval. A dnes? První bydlí po podnájmech, každého půl roku se stěhuje a píše to co psal. A druhý? Opravil dům, hospodářské budovy a občas si přečte co ten první o něm píše. Nemá čas odpovídat na blbosti, neb má tolik práce, že odpovídat na blbosti nestíhá. Je zvaný do zahraničí, aby předvedl svou práci, nebo i o ní přednášel. Možná, že až bude starší, tak o tom napíše článeček.
Ti co si hrají na borce a drsné královny, se ještě v sedmé třídě počůrávali. My co to udžíme, děláme zbraně.